RETUR

Potrivit legislatiei in vigoare privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Puteti returna produsele in termen de 14  zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizica sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, cererea de retur poate fi trimisa cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data livrarii.

Poti returna produsele gratuit dupa ce le-ai primit, ai verificat culoarea, coletele, aspectul mobilierului, daca acestea prezinta zgarieturi sau alte daune fizice sau mecanice, in cazul acesta returul este gratuit timp de 14 zile de la data primirii coletului iar toate costurile aferente livrarii sau inlocuirii produselor sunt suportate de catre FDRR Mobilier.

In cazul in care mobilierul este receptionat in perfecta stare si nu prezinta alte defectiuni dar dvs. din diverse motive doriti inlocuirea sau returnarea acestuia costurile aferente livrarii cad in sarcina dvs., adica a cumparatorului conform legislatiei in vigoare.

Trebuie sa returnezi produsele insotite de etichetele initiale, intacte si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Verifica mai jos care sunt conditiile specifice pe care trebuie sa le indeplineasca produsul tau.

Mobilier, saltele, scaune:
–    Aceste produse nu pot fi returnate decat prin completarea in termen maxim de 14 zile calendaristice a cererii de retur solicitata catre colegii nostri pe adresa  comenzi@fdrr.ro
–    Poti returna saltelele, doar daca sunt sigilate in folia de plastic in care sunt ambalate ( deci acesta folie nu a fost indepartata de pe suprafata husei de acoperire a saltelei ).
–    Poti returna orice produs de mobilier daca sunt in starea in care au fost primite. Nu putem accepta ca retur produsele care au fost desigilate si montate.

Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ti-a fost livrat de catre curier.
1.     Completezi o cerere de retur, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur, pe care o trimiti pe e-mail-ul FDRR.
3.    Specifici in cerere una dintre optiunile de retur: schimb cu acelasi model, schimb cu un produs diferit vandut de FDRR Mobilier sau rambursarea sumei de bani platite la cumparare sau inlocuirea partiala a produsului;
4.    Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

Daca ai optat pentru rambursarea sumei platite la cumparare si produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom returna banii in contul specificat de tine in formularul de retur sau pe card, daca ai platit cu cardul. Banii vor fi vizibili in contul sau pe cardul tau in maxim 14 zile calendaristice.

Daca alegi sa returnezi produsul completand formularul de retur, si deci sa trimitem curierul la dvs. pentru ridicarea produsului, costul de transport va fi platit de catre dvs.

Daca ai achitat comanda online si in urma deschiderii coletului ai decis returnarea produsului, suma achitata online va fi restituita in contul din care ai efectuat plata, in cel mai scurt timp.

ATENȚIE:

În cazul în care produsele a căror returnare se solicită prezintă accesorii deteriorate sau incomplete, urme de uzură, zgârieturi, lovituri, șocuri electrice, componente lipsă, certificate de garanție lipsa, sau nu sunt returnate în aceeași stare în care au fost livrate către client,  FDRR are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse mobilierului/produsului de către reprezentanții noștri.

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Pentru returnarea produselor comercializate de FDRR Mobilier ne puteți contacta pe adresa de e-mail comenzi@fdrr.ro sau la telefon 0729601926 unde veți primi suport în alegerea modalității de returnare și vă vom oferi detaliile necesare.

Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zileConsumatorul va suporta costurile directe legate de returnarea produselor .

Daca ai deschis coletul si constati ca produsul nu este ceea ce ai dorit, poti cere returul cu conditia ca produsul sa fie ambalat in aceeasi forma in care l-ai primit sau asemanatoare, foarte bine inchis si sigilat, pentru a nu suferi daune pe timpul transportului sau in timpul manipularii de catre curieri.

Ai foarte mare atentie la modul de ambalare, deoarece la predarea acestuia de catre curier,  FDRR Mobilier are dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sumă din valoarea produsului, suma ce va fi comunicată după evaluarea prejudiciilor aduse mobilierului.

Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari si transport.