Saltea De Spuma Coral Primo Line 100% Latex 140×200 cm

1,449.00 lei

Primo Line 100% Latex Saltea Coral – înălțime 20 cm – cu invelis detașabil de înaltă calitate, fabricată în UE.

  • Coral Dunlop Latex – 100% latex natural 20% și latex sintetic 80%. Înălțime 20 cm: miez de latex 18 cm + capac 2 cm, ferma (F) – Densitate 80 kg / m³ (potrivita pentru persoane de până la 125 kg), Made in EU, 10 ani garanție.
  • Latex Primo Line vă oferă o experiență de dormit de înaltă calitate, oferind un echilibru unic intre confort și alinierea corectă a coloanei vertebrale cu capul, gâtul și umărul. Este ideala pentru persoanele care au dureri de spate, datorită saltelei din latex Coral ameliorează punctele de presiune prin plasarea excesului de presiune asupra șoldurilor și umerilor.
  • Latexul este renumit pentru rezistența ridicată, flexibilitate, durabilitatea extremă și izolarea mișcării. Este foarte recomandat persoanelor care suferă de alergii deoarece sunt antibacteriene, antimicrobiene și hipoalergenice. Este, de asemenea, cea mai bună soluție pentru cei cu copii, animale de companie.
  • Capacul saltelei are husa matlasată, detașabilă și cu fermoar – din poliester și vâscoză și adaugă un strat suplimentar de protecție saltelei din latex. Se poate spala in mașina de spălat;
  • Suprafața saltelei de latex Primo Line îndeplinește cele mai înalte standarde europene de calitate, atât miezul de latex cât și capacul acestuia sunt certificate cu încredere de catre STANDARD 100 OEKO-TEX®.