Saltea de pat 160×200 Naturlatex Primo Line 100% Latex F

2,918.00 lei 2,859.00 lei

Primo Line Latex Naturatex – latex natural 80% + latex sintetic 20% – 7 zone de confort – inaltime 20cm – fermitate medie / ferma – cu husa detasabila de calitate premium

  • Latex natural 80% + latex sintetic 20% – 7 zone de confort – inaltime 20 cm – fermitate medie / ferma – cu husa detasabila de calitate premium, miez de latex 18cm + husa 2 cm, greutate – 80-130 kg pe pergoana, tehnologie Dunlop, Made in EU,
  • Salteaua Primo Line Latex Naturatex este destinată persoanelor care insistă asupra stilului de viață sănătos și ecologic. Latexul natural este foarte rezistent, flexibil, durabil din punct de vedere ecologic. Structura celulară deschisă a acestei saltele latex asigură o ventilație puternică a aerului, astfel încât să vă puteți bucura de un somn relaxant și respirabil.
  • Datorită celor 7 zone de confort, saltelele naturale Primo Line Latex Naturatex oferă suport perfect și conturat urmând formele corpului pentru alinierea corectă.
  • Husa de bumbac adaugă un strat suplimentar de protecție la saltea. Pentru a experimenta confortul maxim, salteaua are 2 fețe diferite – una de vară, oferindu-vă senzatii reci in verile fierbinti si o fata pentru iarnă care va ofera un plus de caldura pe timpul iernilor reci.
  • Latexul este foarte recomandat persoanelor care suferă de alergii, deoarece acesta antibacterian și hipoalergenic. Este o alegere perfecta pentru cei cu copii si animale de companie.
  • Saltele naturale Primo Line Latex Naturatex îndeplinesc cele mai înalte standarde europene de calitate iar miezul de latex și husa acestuia sunt certificate cu încredere în textile STANDARD 100 de OEKO-TEX®, 10 ani de garanție a miezului de latex.