Mobila Dormitor Lux Angela

3,663.00 lei 3,423.00 lei

Oglinda
Mecanism pentru uși glisante
Pat: 165/210/91 cm.
Noptieră (2 buc): 40/33/31 cm
Comoda: 130/47/91 cm
Dulap: 200/61/211 cm
Culoare: Negru, alb / highgloss/gri

Dormitorul complet Aniela este dovada supremă de lux și de eleganță. O mobilă de dormitor de calitate, realizată din PAL, cu o tapițerie ce imită perfect pielea, este varianta perfectă pentru dormitorul tău. Cumpără acest dormitor la un preț atractiv și vei primi patul cu mecanism de ridicare a saltelei, două noptiere, o comodă și un dulap, dar și o oglindă care să ofere un plus de eleganță camerei tale.

Designul acestui mobilier de dormitor este unul elegant, luxos, axat pe forme simple care lasă loc accesoriilor să umple fiecare spațiu cu mai multă eleganță. Alegând acest dormitor complet vei putea să beneficiezi de mobilă de dormitor de calitate superioară, cu garanție de 24 de luni, la un preț atractiv.

Transportul și montajul nu sunt incluse în preț, însă este de dorit ca mobila să fie asamblată de către specialiștii FDRR, pentru a fi păstrată în condițiile optime și pentru a fi montată fără niciun defect.

Mobila Dormitor Lux Aniela Informatii suplimentare:

Marimea patului este reglabila.

Serviciile de montaj, descarcare si asamblare nu sunt incluse in pret.

Salteaua nu este inclusa in pret. Somiera nu este inclusa in pret. Patul dispune de un sistem pentru plasarea unei somiere normale, fara picoare, a unei saltele cu suport de lemn sau a unui placaj de pal pentru sustinerea saltelei.

Acest produs este livrat demontat, in cutii. Detine toate informatiile si accesoriile necesare asamblarii in interiorul pachetului. Se asambleaza conform instructiunilor primite.

Mobila Dormitor Lux Aniela Garantie:

Produsul beneficiaza de o garantie valabila 24 de luni din momentul achizitiei.

Mobila Dormitor Lux Aniela Instructiuni de utilizare:

  • Produsul se va amplasa in locuri ferite de umezeala si soare.
  • Se va utiliza in concordanta cu destinatia initiala a acestuia.
  • Nu se vor utiliza solventi sau alte tipuri de substante corozive;
  • Se curata cu o carpa moale, neabraziva prin stergere.

24 în stoc