Garantia produselor vandute de fdrr.ro

Pentru toate produsele vandute de catre FDRR Mobilier beneficiezi de certificat de garantie (24 de luni) conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale.
Daca produsele cumparate de pe website-ul nostru au defecte de fabricatie sau pur si simplu in cazul lipsei de conformitate a prosusului ne asumam repararea sau inlocuirea produselor, stabilita de comun acord, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele.
Termenul de reparatie este de 14 zile calendaristice din momentul aducerii la cunostinta a neconformitatii produselor sau dupa caz produsele au fost predate vanzatorului, in baza unui document de predare-primire.

In cazul in care produsele nu pot fi reparare vor fi inlocuite cu un produs identic sau asemanator, in cazul in care nici acest lucru nu este posibil dupa expirarea termenului de reparatie banii aferenti produsului cumparat vor fi returnati catre dvs.;
Service-ul produselor se efectueaza conform certificatului de garantie si are ca scop repararea produselor fara nici un cost suplimentar in cazul lipsei de conformitate sau a unor defecte de fabricatie ale produselor.

Pentru mai multe informatii despre garantia produselor noastre va rugam sa cititi certificatul de garantie al produselor cumparate.

Obiecte de mobilier

Garantia mobilierului pe perioada specificata din momentul achizitionarii acopera defecte  de fabricatie sau posibile materiale slab calitative.

Garantia nu se aplica produselor afectate de:

1. Transport impropriu sau modificari de structura;
2. Nerespectarea conditiilor de transport, manipulare, instalare si folosire;
3. Montajul incorect sau remedierea posibilelor defecte de catre client. Trebuie respectata schita de montaj;
4. Defectiuni cauzate de umezeala;
5. Folosirea de produse neadecvate pentru curatire;
6. Tehnici de curatare defectuoase;
7. Defectiuni produse de surse de caldura sau de raze solare puternice;
8. Defectiuni produse de plante si animale;
9. Defectiuni produse de foc, forta majora sau alte influente care nu depind de producator;
10. Folosirea in alte scopuri decat cele indicate;
11. Folosirea de materiale sau componente proprii in procesul de asamblare;

INSTRUCTIUNI PENTRU DEPOZITARE, TRANSPORT, MANIPULARE SI SERVICE.

1. Recomandam ca transportul si manipularea sa fie facuta de doua /sau mai multe/ persoane pentru a preveni riscul de deteriorare a produsului.
2. Indepartati cu grija materialele de ambalare si depozitati-le intr-un loc izolat pentru a preveni posibile accidente si pentru a proteja mediul. Aveti grija sa nu aruncati si parti din structura produsului. Este posibil ca produsul sa aiba un miros ciudat care va disparea gradual.
3. Realizati montajul respectand schita de asamblare. Nu acceptam reclamatii daca nu sunt respectate instructiunile.
4. Nu udati mobila si evitati contactul cu lichide. Curatati numai cu laveta umeda sau cu produse speciale pentru mobilier.
5. Mobilierul nu trebuie sa se amplaseze in apropierea surselor de caldura – lasati cel putin 50 cm intre acesta si orice sursa de caldura.
6. Nu permiteti copiilor sa sara sau sa se urce pe mobilier.
7. Protejati mobilierul de razele solare puternice.
8. Nu asezati obiecte grele pe polite separate montate pe perete si pe polite si tavane cu lungime mare.
9. Protejati mobilierul de animale.
10. Depozitati si folositi mobilierul in incaperi uscate si ventilate departe de surse de foc.

REZOLVAREA RECLAMATIILOR:

1. Se prezinta urmatoarele documente: certificatul de garantie, care sa contina informatii despre produs, denumirea si stamplia vanzatorului, semnatura clientului si data ridicarii produsului, factura sau alte documente;
2. Returul se face intr-o perioada legala de 14 de zile de la data descoperirii reclamatiei de catre un reprezentant FDRR Mobilier, dupa prezentarea in original a unui certificat de garantie completat corect;
3. In cazul unor reclamatii aparute dupa terminarea perioadei de garantie , producatorul asigura service, cheltuielile fiind suportate de client;
4. Pentru rezolvarea reclamatiilor clientul trebuie sa ia legatura cu magazinul de la care a cumparat produsul si sa prezinte certificatul de garantie completat corect urmand ca reprezentantul vanzatorului sa constate defectiunile si daca este necesar sa planifice returul produsului la producator pentru reparatii;
5. Daca modelele sau materialele folosite nu mai sunt in productie , producatorul isi rezerva dreptul de a folosi materiale similare sau sa inlocuiasca acest model cu unul similar si apropiat ca pret.
Pentru a finaliza achizitia, clientul accepta sa respecte instructiunile pentru transport, manipulare, depozitare, asamblare si folosire si termenii specificati in certificatul de garantie si pe website-ul de unde a achizitionat produsul nostru (www.fdrr.ro).

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la urmatoarea adrresa de e-mail: comenzi@fdrr.ro