Showing all 6 results

Birou Modular

Birouri Moderne 1661

1,476.00 lei

Birou Modular

Mobila Birou 1641

776.86 lei

Birou Modular

Mobilier Birou 1301

1,520.00 lei
1,940.00 lei
959.40 lei

Birou Modular Descriere

Credem că modernizarea locului de muncă aduce beneficii întregii echipe și de aceea credem în mobilierul de birou calitativ. Proiectăm birouri modulare moderne, cu stil și eleganță, care să acorde echipei tale sau ție personal spațiul ideal pentru a desfășura orice activitate în condiții de performanță maximă.
Mai mult decât atât, pe lângă birourile de calitate pe care le oferim, menținem un standard al prețurilor accesibil, așa încât oricine să poată beneficia de avantajele unui astfel de mobilier de calitate. Găsim extrem de atractive aceste modele de birouri modulare FDRR, așa încât vi le punem la dispoziție cu tot cu etapa de montaj profesional, cu ajutorul unor specialiști cu ani de vechime în domeniu.
Dorim să vă oferim o experiență aparte la birou. Așadar, vă oferim birouri modulare de diverse stiluri, de calitate și la un preț favorabil. Intrați pe site-ul magazinului nostru online, alegeți stilul și caracteristicile ce vi se potrivesc, iar apoi faceți o comandă.
Vă vom fi alături cu sfaturi profesionale iar apoi vă vom oferi tot suportul necesar pentru ca voi să vă puteți bucura în cele mai lejere condiții de produsele primite.
Comandați birouri modulare moderne și de calitate, la prețuri extraordinare, doar de la FDRR!