Showing all 8 results

-9%
627.00 lei 568.00 lei
-12%
320.00 lei 282.00 lei
-5%
430.00 lei 409.00 lei
630.00 lei
203.54 lei

Mese Descriere

Cauți o masă pentru livingul tău care să îți impresioneze musafirii? Sau îți dorești o simplă măsuță pentru TV? Gama de mese living de la FDRR este locul potrivit în care să cauți produsul perfect pentru dorințele tale.
Aici găsești mese pentru living la un preț convenabil și la un standard de calitate ridicat. Acestea sunt concepute din materiale de calitate, iar montajul este asigurat de către experți în design. Tot ce trebuie să faci este să alegi stilul și culoarea mesei tale preferate, să faci comanda, iar de restul ne ocupăm noi.
Personalul calificat FDRR va realiza masa și o va monta pentru tine, exact conform dorințelor și preferințelor tale. Livingul tău va căpăta o cu totul altă imagine, iar oaspeții tăi vor fi impresionați de alegerea ta de fiecare dată.
Alege o masă de calitate, care să ofere un plus de eleganță sufrageriei tale, doar din gama de mese living FDRR! Eleganța și calitatea materialelor sunt caracteristici puse pe primul plan în cazul confecționării pieselor de mobilier FDRR. În plus, la noi vei avea și suportul unor designeri profesioniști, care te vor ajuta în ceea ce privește amenajarea și mobilarea casei tale.
Alege FDRR atunci când ești în căutarea unei mese pentru living sau a oricărei alte piese de mobilier de calitate superioară!