Mobilă ieftină București

Atunci când te hotărăști să-ți mobilezi casa la un preț accesibil și cauți un magazin cu mobilă ieftină în București, FDRR este alegerea ideală. Având peste 25 de ani de experiență în design și arhitectură, consultanții noștri se străduiesc alături de personalul operațional FDRR să îți ofere cele mai bune soluții Home&Deco. La FDRR găsești mobilă de producție proprie, însă găsești și mobilier de import, din Germania sau Bulgaria.

PRODUSUL SĂPTĂMÂNII

 
 
Adaugati in cos

PIESE NOI DE MOBILIER

1,705.00 lei
-25%

CELE MAI VANDUTE PIESE DE MOBILIER

-15%
2,008.72 lei 1,699.99 lei
-25%

Dormitoare Complete

Mobilier Dormitor Complet 2521

2,300.00 lei 1,729.99 lei
268.76 lei
-29%

Dormitoare Complete

Set Mobilier Dormitor 1531

2,400.00 lei 1,699.00 lei

Mobilă ieftină București

Toate produsele noastre sunt la promoție și pot fi achiziționate la prețuri extrem de accesibile. În gama noastră de produse poți găsi mobilier ieftin pentru întreaga casă.
Îți punem la dispoziție următoarele produse: mobilier dormitor, mobilier living, mobilier bucătărie, mobilier hol și mobilă birou. Însă specialiștii noștri dezvoltă în același timp și mobilier pentru hoteluri sau pentru clădiri de birouri. Iar în gama secundară de mobilă FDRR poți găsi și saltele, paturi, comode mese, cuiere și șifoniere.
FDRR – magazinul tău online cu mobilă ieftină în București!

Mobilier dormitor la prețuri accesibile

Cauți mobilier pentru dormitor la prețuri accesibile? FDRR îți oferă o gamă vastă de produse din categoria de mobilă pentru dormitor. Ai de ales între o varietate de stiluri și materiale, așa încât mobila aleasă să respecte preferințele și nevoile tale în totalitate.
Poți găsi la noi paturi confortabile care să-ți ofere spațiul și mediul necesar pentru odihnă. Găsești și dormitoare complete, pentru ca toate piesele de mobilier pentru dormitor să creeze armonie în cameră, prin potrivirea culorilor, stilului și materialelor.
De asemenea, poți comanda și mobilier de dormitor pentru copii.

Mobilier living de calitate

FDRR oferă o gamă specifică de mobilier living, care conține mobilier de tip bibliotecă, mobilier pentru living și module de living personalizate. Toate acestea sunt de calitate, proiectate cu ajutorul unor materiale specifice celor mai înalte standarde de confort și siguranță.
Tot în gama de mobilier living puteți găsi și mese. Veți găsi o diversitate mare de modele, din diverse materiale și la diverse prețuri. Toate produsele sunt la promoție, iar reducerile sunt semnificative.
Cumpărați mobilier pentru living de calitate superioară, doar de la FDRR – magazinul online cu mobilă ieftină și de calitate din București!

Mobilier ieftin și de calitate

Folosim materiale de calitate superioară în proiectarea mobilei, iar montajul este extrem de simplu. Fiabilitatea produselor este una din caracteristicile principale.

Mobilier hol pentru o amenajare modernă.
Doriți să vă amenajați un hol mic modern sau un antreu elegant? Gama de mobilier pentru hol conține o mulțime de modele și de produse speciale pentru mobila de pe hol. Achiziționați de la FDRR cuiere proiectate pentru un design modern și pantofare din materiale de calitate, care conferă rezistență și durabilitate mobilierului din casa dumneavoastră.
Puteți beneficia și de sfaturile profesionale ale consultanților noștri, pentru a amenaja un hol elegant, cu ajutorul pieselor de mobilier pentru hol de mare rafinament din gama FDRR.

Mobilier bucătărie ieftin și de calitate superioară

În magazinul FRDD puteți găsi mobilier pentru bucătărie la prețuri extrem de mici, accesibile pentru buzunarul oricărui cumpărător. Aici vă puteți alege materialele și culorile preferate, iar personalul calificat FDRR vă va proiecta mobila de bucătărie perfectă.
Dacă sunteți în căutarea unui mobilier de bucătărie la preț accesibil, însă care să nu facă rabat de calitate și stil, FDRR este magazinul online de mobilă la care ar trebui să apelați.
Consultanții noștri se vor ocupa de cererea dumneavoastră într-un mod profesionist, iar produsele de mobilier pe care le veți primi vor fi exact ceea ce v-ați dorit.

Comandați mobilă ieftină în București doar de la magazinul online de mobilă FDRR!
Aici calitatea se îmbină perfect cu stilul elegant și plin de rafinament, iar personalul calificat se preocupă de fiecare nevoie și preferință a clienților, așa încât piesele de mobilier FDRR sunt întotdeauna de excepție.