Ce mobilă de dormitor alegem în 2017?

mobilier dormitor frumos pentru o camera mare

Mobila reprezintă mai mult decât un accesoriu pentru casă. Un dulap nu ar trebui să fie un simplu spațiu de depozitare în ochii tăi. O mobilă de dormitor nu ar trebui să reprezinte o simplă înșiruire de piese prin intermediul cărora să poți umple spațiul din dormitor.

Piesele de mobilier reprezintă vocea casei tale. Mobila este cea mai exclusivă pată de culoare din casa ta. O mobilă de calitate poate reprezenta cea mai expresivă descriere a unei camere, fără să mai fie nevoie de niciun cuvânt. În același timp, o piesă de mobilă aleasă grești poate reprezenta un dezastru cromatic și chiar o piedică în calea confortului și liniștii tale.

Așadar, ce mobilă de dormitor alegi în 2017 pentru a-ți decora cel mai intim spațiu din cuibușorul tău?

Se poartă stilul clasic, minimalist, anul acesta. Comode cu sertare liniare simple, din lemn masiv sau din pal de culori deschise, în nuanțe de bej. Se poartă dulapurile tip coloană, cu un singur separeu sau șifonierele cu aspect sumbru.

Dacă vrei ca dormitorul tău să reflecte liniștea interioară de care ai nevoie, acestea sunt soluțiile perfecte. Nu complexitatea și opulența pieselor sau accesoriilor de mobilier îți aduc confortul. Culorile deschise, textula fină și mai ales masivitatea și durabilitatea sunt elementele ce-ți conferă starea de bine în dormitor.

Pentru astfel de piese de mobilier clasice și elegante, puteți consulta gama de mobilier pentru dormitor de aici.

MOBILIER DORMITOR FDRR 3171
Mobilă de dormitor pentru soluții complete – dormitor la cheie, pentru mai mult confort și mai puține griji

Știm cu toții că renovarea casei nu este tocmai cea mai plăcută activitate pe care o putem întreprinde. Tocmai de aceea, când discutăm de mobilă de dormitor, dorim să-ți oferim soluția perfectă pentru tine. Nu vrem ca alegerea mobilierului să fie o corvoadă pentru tine.

Dacă dorești să mergi la sigur și nu-ți place să pierzi timpul, poți alege unul din dormitoarele complete. Nu vei mai fi nevoit să alergi după piese diferite, care să fie complementare ca stil și culori. Nu va mai trebui să te stresezi pentru că nu găsești ceva asemănător cu piesa ce ai cumpărat-o deja.

Poți cumpăra un dormitor complet, așa încât să elimini orice dubiu că nu ți se vor potrivi piesele între ele. Poți opta pentru modele moderne, pline de stil sau poți alege ceva simplu și elegant. Descoperă întreaga gamă de dormitoare complete aici.

Ghici ce mai găsești aici? Mobilă pentru cei mici!

Și dormitorul copiilor este important. Mobila din camera lor trebuie să le ofere liniște și senzația de protecție. Însă, în același timp, mobila de dormitor pentru copii trebuie să aibă acel ceva. Acea sclipire care să le ofere micuților spațiul lor de basm.

Pentru a le oferi camera în care să-și făurească o copilărie fericită, plină de vise frumoase și de zile cu zâmbete, descoperă gama de dormitoare pentru copii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.