LIVRAREA PRODUSELOR

Vanzatorul livreaza bunurile achizitionate de catre Cumparator prin curierat raprid, in system door-to-door.

Comanda se livreaza exclusiv prin curierat rapid sau direct de catre angajatii FDRR Mobilier, alte modalitati de transmitere a acesteia fiind neagreate de catre compania noastra.

In functie de produsele comandate termenul de livrare este specificat pentru fiecare produs in parte telefonic de catre operatorii nostri. Informatiile despre termenele de livrare sunt informtaive si pot suferi modificari in functie de conditiile meteorologice, trafic, sarbatori legale sau alti factori. 

Comanda ajunge la dumneavoastra imediat ce este predata curierului.  Termenul de livrare va fi specificat in e-mailul de confirmare a comenzii sau telefonic.  Detalii despre aceste inconveniente vor fi comunicate in timp util.

 

IMPORTANT!  Curierul agreat oficial de catre compania noastra SC FDRR HOTELS SRL (www.fdrr.ro), prin intermediul caruia se vor livra comenzile si accepta retururile se va comunica la momentul livrarii comenzii.

Atat vanzatorul cat si curierul garanteaza o ambalare corespunzatoare a produselor.

In cazul in care observati ca coletele sunt deteriorate va rugam sa efectuati PROCES VERBAL de constatare impreuna cu persoana (curierul) ce efectueaza livrarea acestora. Verificati toate obiectele inainte de a accepta coletul.

Daca aveti si alte intrebari suplimentare legate de livrare sau doriti alte informatii care nu se regasesc in cadrul acestei rubrici, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic, solicitand informatiile de care aveti nevoie.

MAGAZIN ONLINE MOBILA: MOBILIER BUCATARIE | MOBILIER LIVING | MOBILIER DORMITOR | MOBILIER HOL | MOBILIER BIROU