LIVRAREA PRODUSELOR

LIVRAREA PRODUSELOR

Vanzatorul livreaza bunurile achizitionate de catre Cumparator prin curierat raprid, in system door-to-door.

Comanda se livreaza exclusiv prin curierat rapid, alte modalitati de transmitere a acesteia fiind neagreate de catre compania noastra.

In functie de produsele comandate termenul de livrare este specificat pentru fiecare produs in parte. Comanda ajunge la dumneavoastra imediat ce predam curierului comanda.  Termenul de livrare va fi specificat in e-mailul de confirmare a comenzii si se poate diminua sau prelungi in functie de conditiile meteorologice sau in functie de sarbatorile legale. Detalii despre aceste inconveniente vor fi comunicate in timp util.

IMPORTANT!  Curierul agreat oficial de catre compania noastra SC FDRR HOTELS SRL (www.fdrr.ro), prin intermediul caruia se vor livra comenzile si accepta retururile se va comunica impreuna cu numarul de AWB la momentul livrarii comenzii.

Atat vanzatorul cat si curierul garanteaza o ambalare corespunzatoare a produselor.

In cazul in care aveti si alte intrebari suplimentare legate de livrare sau doriti alte informatii care nu se regasesc in cadrul acestei rubrici, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic, solicitand informatiile de care aveti nevoie.

MAGAZIN ONLINE MOBILA: MOBILIER BUCATARIE | MOBILIER LIVING | MOBILIER DORMITOR | MOBILIER HOL | MOBILIER BIROU