Garantia produselor vandute de FDRR.ro

Pentru toate produsele vandute de catre FDRR.ro beneficiezi de certificate de garantie (24 de luni) conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale.
Daca produsele cumparate de pe website-ul nostru au defecte de fabricatie sau pur si simplu in cazul lipsei de conformitate a prosusului ne asumam repararea sau inlocuirea produselor, stabilita de comun accord, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele.
Termenul de reparatie este de 15 zile calendaristice din momentul aducerii la cunostinta a neconformitatii produselor sau dupa caz produsele au fost predate vanzatorului, in baza unui document de predare-primire.
Service-ul produselor se efectueaza conform certificatului de garantie si are ca scop repararea produselor fara nici un cost suplimentar in cazul lipsei de conformitate sau a unor defecte de fabricatie a produselor.

Pentru mai multe informatii despre garantia produselor noastre va rugam sa cititi certificatul de garantie al produselor.
Daca aveti nevoie de informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la urmatoarea adrresa de e-mail: comenzi@fdrr.ro

MAGAZIN ONLINE MOBILA: MOBILIER BUCATARIE | MOBILIER LIVING | MOBILIER DORMITOR | MOBILIER HOL | MOBILIER BIROU