DESPRE NOI

fdrr-alb

Bine ai venit la FDRR!

29 de ani este media de vârstă a personalului operațional al FDRR, companie tânără dedicată produselor Home and Deco. În spatele echipei noastre stau consultanți și experți cu peste 25 de ani de experiență în arhitectură, amenajări, sănătate și comunicare. Nu în ultimul rând, colaborăm cu editori de carte și promotori ai științelor de graniță, ale căror preocupări acoperă atât curentele noi în mobilier și amenajări interioare, cât și anticul Feng Shui, toate văzute ca mijloace de luptă împotriva stresului zilnic, deja familiar tinerilor și adulților.

Brandul FDRR vă oferă o gamă largă de produse create pentru odihna și confortul dumneavoastră, fizic și psihic, la prețuri care se potrivesc fiecărui client și în varietăți care vă permit să beneficiați de calitate, indiferent de dimensiunea achiziției.

Căutăm ca furnizorii noștri să vă surprindă permanent cu noutățile apărute pe piețele lumii, în design, materiale, ușurința montajului și aplicabilitate, într-un parteneriat cât mai îndelungat.

Succes la cumpărături !

MAGAZIN ONLINE MOBILA: MOBILIER BUCATARIE | MOBILIER LIVING | MOBILIER DORMITOR | MOBILIER HOL | MOBILIER BIROU